Collectanten voor Longfonds gezocht

Joure

Het Longfonds is op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor de collecte van het Longfonds (voorheen Astma Fonds) in de week van 23 t/m 28 mei 2016.

Het gaat om Joure (Wyldehoarne en Schepenkwartier), Tjerkgaast en Rottum. Door te collecteren voor het Longfonds, helpt u mensen met een ongeneeslijke longziekte en maakt u onderzoek mogelijk om kapotte longen te repareren. Als collectant kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u wilt investeren. De meeste collectanten lopen in hun eigen straat of buurt. Het kost u zo’n anderhalf tot twee uur van uw tijd. Ook worden organisatoren gevraagd. U verdeelt de straten en heeft contact met collectanten. De bussen levert u af bij de collectanten en na de collecte week zorgt u voor de financiële afhandeling. Hierbij wordt u ondersteunt door de regiocoördinator. Dit alles kost u een paar avonden van uw tijd. Wilt u zich opgeven of meer informatie? Bel dan naar de regiocoördinator. Mw. A van der Heide 0628267473

Auteur

Brenda van Olphen