Agenda | Paraview spirituele beurs

Joure

Beursplein Fryslân in Joure houdt op 5 en 6 februari de spirituele beurs Paraview. Tijdens deze beurs zijn er talloze deelnemers aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen.

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie gezondheid, werk of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids laten tekenen of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven. Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen Bureau View organiseert sinds 1995 wekelijks de Paraview paranormaal beurs door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Deelnemers Op de Paraview beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bezoekers krijgen een goed beeld wat er zoal is op alternatief gebied. Meestal zijn er meerdere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs aanwezig. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten zoals oliën en voedingsproducten. Lezingen Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, spirituele coaching, psychometrie, handlijnkunde, reiki, gidsen of de helende kracht van edelstenen. Zie de website voor de actuele lezingeninformatie. Sieradenbeurs Tegelijkertijd vindt in dezelfde locatie de Sieradenbeurs plaats. De Paraview bezoeker kan deze beurs met sieraden, kralen, materialen en workshops gratis bezoeken. Zie ook www.sieradenbeurs.nl

Auteur

Brenda van Olphen