Marco Borsato op Glemmer Beach

Lemmer


LEMMER - Het vierdaagse strandfestival Glemmer Beach haalt vrijdag 26 augustus Marco Borsato naar het strand van Lemmer. Glemmer Beach zal het enige festival in Noord Nederland zijn waar Marco komt optreden. De early bird kaartverkoop gaat vandaag nog van start.

De organisatie van Glemmer Beach is zeer verheugd over de komst van Borsato op de zevende editie van het festival. “Vorig jaar was het al een klapper van een editie, met namen als Anouk en Chef’ Special. Dat we dit jaar nog een grote artiest uit de Nederlandse muziekindustrie mogen toevoegen aan het rijtje namen is ronduit geweldig”, laat de organisatie weten. Naast de Nederlandse zanger zullen onder andere Miss Montreal en de Daredevils optreden. Dit is natuurlijk nog maar een tipje van de sluier! Welke artiesten er nog meer hun opwachting gaan maken op Glemmer Beach wordt de komende maanden bekend gemaakt. “Ben je nu al enthousiast wacht dan maar af op wat er nog komen gaat” aldus de organisatie.

Glemmer Beach vindt aankomend jaar plaats van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 augustus. Early bird kaarten, beginnend vanaf 25 euro, zijn verkrijgbaar via www.glemmerbeach.nl en de facebook pagina van Glemmer Beach. Het Glemmer Beach festival onderscheidt zich door de unieke locatie op het strand van Lemmer, de gemoedelijke sfeer, de kampeervoorzieningen en de makkelijke bereikbaarheid.  
Borsato is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie en zit ruim 25 jaar in het vak. Vorig jaar vierde de zanger zijn jubileum met het nieuwe album Evenwicht, maar liefst twaalf concerten in de Symphonica in Rosso serie, de aankondiging van de musical SKY en een uitgebreide documentaire die een goed beeld geeft van zijn carrière.

Auteur

Brenda van Olphen