Agenda | Hulphond bij Iepen Doar

Joure

Miks welzijn zet op 27 januari om 14:00 uur de deur weer wagenwijd open voor de start van het voorjaarprogramma van Iepen Doar. Deze lezing 'Leven met een geleidehond' is al direct zeer interessant.

Sinds 1935 krijgen blinden en slechtzienden hulp van geleidehonden. Steeds vaker ook worden deze honden ingezet bij mensen in een rolstoel, kinderen met autisme of mensen met een trauma. Op persoonlijke wijze geven de ambassadeurs van Stichting KNGF geleidehonden voorlichting over de opleiding en het werk van geleidehonden. En de geleidehond, die komt natuurlijk mee! Hoe is het om te leven met een geleidehond? Grijp uw kans en vraag ervaringsdeskundige mevrouw Hilda Snippe, het hemd van het lijf. 
 Miks Welzijn heet u deze middag van harte welkom aan de Brugstraat 1 in Joure. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 0513-414593 en vragen naar Rosalie de Konink. Opgave vooraf is niet nodig. De entree bedraagt € 5,- (inclusief een consumptie). De Iepen Doar bijeenkomsten worden georganiseerd op diverse woensdagmiddagen door Miks welzijn, in samenwerking met vrijwilligers. Iepen Doar biedt een afwisselend en informatief winterprogramma, bedoeld voor iedereen met een brede interesse.

Auteur

Brenda van Olphen